Malekurs

8 ukers malekurs med oppstart 4 ganger i året. Neste kurstema er «Malebobla» med mulighet for å jobbe med grafikk. Det vil si at deltakere veiledes individuelt innen ønskede maleteknikker med akryl. Men det vil også være mulighet for å jobbe med grafikk for de som ønsker dette. (tresnitt og/eller kolografi). Undervisningen gis både individuelt og felles. Kun 5 i hver gruppe. Kr 3 700,- Inkludert materialer. Passer for alle nivåer. NB: Alle smittevern hensyn er på plass!


Undervisningen gis individuelt og tar utgangspunkt i å utvikle deltakerens egen stil/strek. Etter behov og ønske fra den enkelte deltaker vil det også bli undervist i blant annet: fargelære, komposisjon, form, lys/skygge/valør, tegneteknikker, penselføring, maleteknikker, perspektiv m.m. Kurset tar sikte på å gi hver deltaker tett oppfølging steg for steg i sin individuelle prosess. Det er kun 5-6 deltakere på hvert kurs.Dagtid (tirsdager kl 10-12) Fullt kurs.

Kursavgiften er kr 3700, inkludert kursmateriell.


Dagtid (tirsdager kl 13-15) Fullt kurs.

Kursavgiften er 3700, inkludert kursmateriell.   


Kveldstid (tirsdager kl 19-21) Fullt kurs.

Kursavgiften er kr 3700, inkludert kursmateriell. Ønsker du mer informasjon eller plass på kurset, ta kontakt på tlf: 988 23 765 eller mail: gallerifalk@gmail.comUttalelser fra kursdeltakere:


Anbefales - Her lærer man faktisk mye og får anledning til å utvikle sin egen stil :)


Reiduns malekurs kan anbefales på det sterkeste. Ho er er superinspirerende lærer for alle som liker å male, være seg nybegynnere eller erfarne! og alltid med et smil på lur!


Hos denne dyktige kunstneren vil jeg påstå at jeg på noen timer lærte mer om tegning og teknikker enn jeg gjorde gjennom alle årene på Steinerskolen - og det sier MYE!


Kan anbefales på det aller sterkeste!


Kurset anbefales! Masse og lære om farger, form, komposisjon, perspektiv, tegning og mere til! En trivelig, passe stor kursgruppe :)


Bare kom og bli med oss til ett flott kurs med mye moro også!


Hei alle som liker å male/vil lære å male: anbelfaler på det sterkeste et inspirerende og morsomt malekurs hos trivlige Reidun i fagre Hvervenbukta!


Kan anbefales på det varmeste! Reidun er en kjempeflink læremester!


Suverent Reidun er en dyktig og ærlig lærer og jeg unner henne alt godt og hennes atelier likeså.


Glad jeg ble kjent med deg. Hennes talent kan dere se i galleriet. Fantastisk og ikke minst iderikt.Stå på videre Reidun.klem eva


Beste kurslederen, og kjempekoselig galleri! Fantastisk sjarmerende og flink lærer og kunstner i sjarmerende omgivelser !!! Flotte bilder =D


Hyggelig stemning, passe tempo- men timene flyr altfor fort!!


Hyggelig stemning, takhøyde for nybegynnere. Det gir trygghet og lyst til å prøve ut forskjellige ting. Inspirerende å gå på kurs hos noen som har så mange strenger å spille på og så mange flott arbeider.


Deilig med fem deltakere og masse individuell undervisning og råd. Avslappende, trygg og hyggelig miljø.


Jeg synes du er veldig hyggelig og grei. Koser meg. Fint å male. Gøy med nye ting.


Rolig, kreativ og inspirerende atmosfære, hyggelige kursdeltakere og super lærer!


Veldig flink til å lære fra deg!


Det er en ære å få være hos deg Reidun. Du er blid og inspirerer oss alle. Koser meg!


God stemning, alltid godt å være her. Veldig gøy med anatomi og akt. lært mye om farger, lys og skygge, perspektiv og linjer. Så gøy!


God personlig oppfølging. Inspirerende.


Det er gøy at du har så mye forskjellig vi lærer på kursene.


Fint med få deltakere. Får bedre individuell opplæring, ro og latter.


Veldig bra. Alltid noe nytt. Variasjon og diverse nye metoder.


Alltid hyggelig å bli møtt med et smil og en hyggelig atmosfære.


Dyktid mentor som kan alt og er hjelpsom og meget inspirerende.